020 - 6597328 info@dansschoolponne.nl

Boogie Woogie

Leeftijd: 18 +

Hou je van lekker ouderwets swingen op verschillende soorten muziek? Dan is dit een cursus voor jullie!  Bij Dansschool Ponne leren wij het je graag in een ongedwongen sfeer op een gezellige locatie!

Boogie Woogie is de Europese variant van het Rock ’n Rolldansen. Deze vorm is groot geworden in de jaren 80 en onderscheidt zich door de energieke basispas, speelsheid en acrobatische elementen. Ben je wat minder lenig en hou je beide benen het liefst aan de grond? Ook dan biedt Boogie Woogie heel veel variatie, zowel in figuren als in stijling. In de lessen geven we naast de basisfiguren aandacht aan houding, spanning, leiden en muzikaliteit.

Daar waar Stella vroeger samen met haar man veel aan Rock & Roll en later aan Boogiewoogie dansen heeft gedaan weet zij jullie alle handvaten te geven om deze dansstijl onder de knie te krijgen! Kortom, zij weet jou alle handvaten te geven om deze dansstijl onder de knie te krijgen.

 

 

Cursus informatie

}

Donderdag avond 20.30 – 21.30 uur

Start Donderdag 2 September (2021)

Kosten € 100,- p.p voor 12 lessen

r

Tijdens schoolvakanties zijn wij gesloten

EXTRA

Deze cursus wordt gegeven door Stella Ponne. Een grote naam in de danswereld en kenner op het gebied van Rock& Roll en Boogie Woogie. Met haar Amsterdamse eerlijkheid en humor weet zij van elke les een groot succes te maken!

Volg je ons al op social media?