DOORSCHRIJVEN VOLGEND DANSSEIZOEN EN KAARTEN SHOW.

Beste ouders & dansers,

Via deze mail willen wij u graag even op de hoogte stellen wat betreft het volgende dansseizoen en de gekochte kaarten voor show!

 

Volgend dansseizoen

Vanaf volgende week gaan wij aan het begin en einde van de lessen noteren welke kinderen volgend seizoen door willen gaan met dansen. Wij vragen u dus om met uw kind thuis te bespreken of het voor volgend seizoen een ‘’ja’’ of ‘’nee’’ wordt. Uw kind kan dit dan tijdens de les doorgeven, gelieve niet het antwoord via de mail te versturen. De lessen zullen vanaf September weer beginnen.

U kunt momenteel niet inschrijven via de website omdat wij met een nieuwe website bezig zijn, mocht u vragen hebben of willen

inschrijven mailt u dit dan naar info@dansschoolponne.nl

 

Kaarten show

Wij betreuren het nog steeds dat we  de show hebben moeten afzeggen. Helaas lijkt het er ook niet op dat wij dit later in het jaar nog eens over kunnen doen. Vandaar dat we zullen moeten wachten om hopelijk in 2021 als nog deze te gekke show te mogen doen! Nu hebben wij natuurlijk al meerdere vragen gekregen betreft de gekochte kaarten, en hebben wij gekeken naar de mogelijkheden. Vanuit organisatorisch en financieel oog punt hopen wij dat onderstaand voorstel een passende oplossing is:

 

Doorgaan met dansen?

Indien uw kind volgend seizoen gezellig bij ons blijft dansen vragen wij u om de kaarten te houden voor de show van volgend jaar. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat deze optie onze voorkeur heeft, maar mocht u liever uw geld terug hebben, dan kunt u dat op onderstaande manier oplossen. De show in 2021 staat gepland op Zaterdag 13 Maart.

 

Stopt uw kind met dansen?

In dat geval vragen wij u de kaarten in een envelop vanaf volgende week mee te geven aan uw kind. Uw kind kan deze aan het begin van de les inleveren zodat wij aan het einde van de les de envelop met het geld terug geven.

 

Stella en Babs Ponne.

Adelaarstraat 60

1171 TM Badhoevedorp

info@dansschoolponne.nl

www.dansschoolponne.nl

020-6597328

 

Details

Datum
Aanvang
Eind
Kosten
Adres

Onze volledige agenda

DOORSCHRIJVEN VOLGEND DANSSEIZOEN EN KAARTEN SHOW.