020 - 6597328 info@dansschoolponne.nl

Corona informatie

Corona danscrisis voorlopig voorbij

 Na het dansen in de regen/storm/onder de party tent is er eindelijk goed nieuws voor al onze dansers! Vanaf Zaterdag 5 Juni vinden al onze lessen weer binnen  bij plaats. Ook mag de bar vanaf dan weer open en kan er tijdens de pauze of voor/na de les weer genoten worden van een verkoelend drankje.

Staat u nog niet ingeschreven bij een van onze cursussen? Check het rooster en wie weet tot snel! 

 

 

Huisregels:

Z
Wij dienen net als in de restaurants een ieder die binnen komt te placeren (een zit plek te geven). Kortom: ouders mogen op gepaste afstand bij ons aan de bar zitten. Het aantal barkrukken is hierdoor wel beperkt, daarom vragen wij ouders die geen consumptie nuttigen plaats te maken voor ouders die hier wel interesse in hebben. Komt u uw kind alleen halen of brengen, dan verzoeken wij jullie buiten bij de deur te wachten. I.v.m de registratie plicht verzoeken wij u eerst een mail te sturen naar de dansschool.
Z

Voor de kinderen: bij binnenkomst van de les mag je direct op de banken aan de zijkant gaan zitten.

Z

Wij vragen iedereen zo veel mogelijk zelfstandig naar de dansschool te komen. Indien dit niet mogelijk is vragen wij jullie maximaal 1 ouder mee te nemen.

Z

Kom maximaal 5 minuten voor de start van je les de dansschool binnen.

Z
Alle Hip Hop lessen zullen aankomende tijd weer langer gaan duren dan voorheen tijdens corona, namelijk 60 minuten (i.p.v. 50 min). Dit betekent dat de korte pauze ook weer terug komt op de helft van de les.
Z
Het mee brengen van eigen consumpties is niet toegestaan in de dansschool.

Volg je ons al op social media?