020 - 6597328 info@dansschoolponne.nl

Corona informatie

Corona danscrisis voorlopig voorbij

Vanaf 15 Februari vinden onze lessen weer buiten bij ons op het eigen terrein plaats. Helaas geld dat wel alleen voor alle dansers tot 27 jaar. Voor de volwassenen zijn onze dansschool deuren helaas nog gesloten.

We hopen vanaf Mei weer naar binnen te mogen. 

 

 

Huisregels:

Z

Wij dienen net als in de restaurants een ieder die binnen komt te placeren (een zit plek te geven). Kortom: ouders mogen op gepaste afstand bij ons aan de bar zitten. Het aantal barkrukken is hierdoor wel beperkt, daarom vragen wij ouders die geen consumptie nuttigen plaats te maken voor ouders die hier wel interesse in hebben. Komt u uw kind alleen halen of brengen, dan verzoeken wij jullie buiten bij de deur te wachten. I.v.m de registratie plicht verzoeken wij u eerst een mail te sturen naar de dansschool.

Z

Voor de kinderen: bij binnenkomst van de les mag je direct op de banken aan de zijkant gaan zitten.

Z

Wij vragen iedereen zo veel mogelijk zelfstandig naar de dansschool te komen. Indien dit niet mogelijk is vragen wij jullie maximaal 1 ouder mee te nemen.

Z

Kom maximaal 5 minuten voor de start van je les de dansschool binnen.

Z

Alle Hip Hop lessen zullen aankomende tijd weer langer gaan duren dan voorheen tijdens corona, namelijk 55 minuten (i.p.v. 45 min). Op die manier kunnen we het wisselen tussen de lessen door veilig en snel rouleren.

Volg je ons al op social media?