020 - 6597328 info@dansschoolponne.nl

Corona informatie

Corona danscrisis voorlopig voorbij

Sinds 1 juli zijn de deuren van onze dansschool, na een periode van verplichte sluiting en buitenlessen, weer geopend! Hier zijn wij en onze dansers natuurlijk erg blij mee. Maar uiteraard zullen wij ons nog wel aan de nodige maatregelen moeten houden en hopen hierbij op jullie samenwerking.

De dansactiviteiten zullen plaatsvinden op basis van het nationaal dansprotocol. Deze zijn daar waar nodig aangepast op de capaciteit van onze danszaal. In het overzicht kun je onze corona huisregels enĀ  de ”spelregels” lezen welke wij jullie vragen na te leven om er gezamenlijk een geweldig dansseizoen van te maken!

 

 

Huisregels:

Z

Wij dienen net als in de restaurants een ieder die binnen komt te placeren (een zit plek te geven). Kortom: ouders mogen op gepaste afstand bij ons aan de bar zitten. Het aantal barkrukken is hierdoor wel beperkt, daarom vragen wij ouders die geen consumptie nuttigen plaats te maken voor ouders die hier wel interesse in hebben. Komt u uw kind alleen halen of brengen, dan verzoeken wij jullie buiten bij de deur te wachten. I.v.m de registratie plicht verzoeken wij u eerst een mail te sturen naar de dansschool.

Z

Voor de kinderen: bij binnenkomst van de les mag je direct op de banken aan de zijkant gaan zitten.

Z

Wij vragen iedereen zo veel mogelijk zelfstandig naar de dansschool te komen. Indien dit niet mogelijk is vragen wij jullie maximaal 1 ouder mee te nemen.

Z

Kom maximaal 5 minuten voor de start van je les de dansschool binnen.

Z

Alle Hip Hop lessen zullen aankomende tijd weer langer gaan duren dan voorheen tijdens corona, namelijk 55 minuten (i.p.v. 45 min). Op die manier kunnen we het wisselen tussen de lessen door veilig en snel rouleren.

Volg je ons al op social media?