020 - 6597328 info@dansschoolponne.nl

Hip Hop 

Middelbare scholieren

Een dansstijl die echt hoort bij deze tijd! Door middel van moderne en snelle moves beweeg je heerlijk op hedendaagse muziek, zowel jongens als meiden. Je leert stoere hip hop choreografieën en dansmoves, zoals je deze ook ziet in video clips. De cursus is toegankelijk voor iedereen en daarom ook voor iedereen leuk!

De dansstijl Hip Hop bestaat uit verschillende sub-stijlen waarvan ook elementen in onze hiphop-les voorbij komen. Wij behandelen voornamelijk New style en dansen hierbij op Hiphop en top 40 muziek. Hiphop is een dansstijl die vraagt om veel energie, creativiteit en ritmegevoel. De docent, Babs Ponne,  zal je hierin begeleiden en stapsgewijs meenemen in de choreografie.

Leuk feitje: de docent, Babs Ponne, is Wereld Kampioen Hip Hop geworden met haar team Dancety bij de International Dance Organanisation (IDO). Daarnaast heeft zij meerdere zomers in Amerika doorgebracht om te trainen met de grote choreografen uit dat land. Kortom, zij weet jou alle handvaten te geven om deze dansstijl onder de knie te krijgen.

Cursus informatie

}

Donderdag avond 18.00 – 19.00 uur

Start Donderdag 5 September (2024)

Kosten € 88,- per 3 maanden

r

Tijdens schoolvakanties zijn wij gesloten

EXTRA

De docent, Babs Ponne, tevens afgestudeerd docent lichamelijke opvoeding (ALO), besteed tijdens haar lessen ook aandacht aan:

N

Lichaamstaal

N

Expressie

N

Zelfbewustzijn 

N

Lichaamshouding

N

Didactische/methodische opbouw

Volg je ons al op social media?