020 - 6597328 info@dansschoolponne.nl

Little Swing Kids

4.5- 5 – 6 jaar

 Little Swing kids, het woord zegt het al: Dansen voor de allerkleinsten! Speciale cursus voor de leeftijdsgroep van 4½ tot en met 6 jaar (Basisschool groep 1 en 2). Een super leuke les die aansluit bij de belevingswereld van het kind en waarbij ze ontdekken wat hun lichaam allemaal kan.

Via leuke en speelse methode maken de kinderen kennis met bewegen op muziek. Hierbij wordt natuurlijk gelet op de muziekvoorkeur van deze leeftijdscategorie. In tegenstelling tot andere kleuter dans lessen werken wij gedurende het dansseizoen aan diverse dansjes/choreografie stukken zodat ook onze aller jongste dansers in Maart kunnen schitteren tijdens onze jaarlijkse show!

Deze cursus is erg populair en de cursussen lopen snel vol. Indien u wacht tot de proeflessen zijn geweest bestaat er een kans dat de gewenst groep vol zit. Schrijf uw kind vandaag dus nog in om gegarandeerd te zijn van een plek!

Cursus informatie 

}

Dinsdag middag 15.00 – 16.00 uur

Dinsdag middag 16.00 – 17.00 uur 

Woensdag middag 15.30 – 16.30 uur  

Start Dinsdag 3  September (2024)

Start Woensdag 4 September  (2024)

Kosten € 88,- per 3 maanden

r

Tijdens schoolvakanties zijn wij gesloten

EXTRA

De docent, Babs Ponne, tevens afgestudeerd docent lichamelijke opvoeding (ALO), besteed tijdens haar lessen ook aandacht aan:

N

Het belangrijkste: Plezier!

N

Expressie

N

Fantasie

N

Concentratie

N

Didactische/methodische opbouw

Volg je ons al op social media?