020 - 6597328 info@dansschoolponne.nl

Piloxing 

Leeftijd: 18 +

Piloxing is een intensieve, swingende en uitdagende groepsles voor mensen die eens wat anders willen. De naam Piloxing is afgeleid van Pilates en Boxing. De Pilatesoefeningen zorgen voor flexibiliteit en spieropbouw, terwijl het boks gedeelte voor wat meer pit en snelheid zorgt. Plezier mag uiteraard ook niet ontbreken in deze les. Daarom worden de pilates en boks oefeningen afgewisseld met danspassen.

Piloxing is een intervaltraining waarbij snelheid, flexibiliteit, behendigheid en spieropbouw allemaal aan bod komen. Het motto van Piloxing is “Sleek, Sexy and Powerful”. De les wordt in hoog tempo afgewerkt, waardoor je weinig rustmomenten hebt. De pilates, boks en dansoefeningen volgen elkaar in hoog tempo op. Het is dus een typische work-out waar je zowel aan je uithoudingsvermogen werkt als aan spieropbouw. Tijdens een Piloxing work-out verbrand je maar liefst 800 tot 1000 calorieën!

De docent, Babs Ponne, staat met al haar enthousiasme klaar om je door deze work out heen te begeleiden. Eerst een proefles mee doen? Dat kan! Aarzel niet en stuur ons een mailtje. Voor je het weet sta je bij ons te bikkelen op de dansvloer!

Cursus informatie

}

Donderdag avond 20.00 – 21.00 uur

Start Donderdag 5 September (2024)

Kosten € 105,- voor 12 lessen

r

Tijdens schoolvakanties zijn wij gesloten

EXTRA

De docent, Babs Ponne, tevens afgestudeerd docent lichamelijke opvoeding (ALO), besteed tijdens haar lessen ook aandacht aan:

N

Lichaamstaal

N

Expressie

N

Zelfbewustzijn 

N

Lichaamshouding

N

Didactische/methodische opbouw

Volg je ons al op social media?