020 - 6597328 info@dansschoolponne.nl

Openingsdans bruiloft

 

Stapt u eerdaags in het huwelijksbootje, dan is dat een unieke gebeurtenis in jullie leven. Een speciaal moment tijdens jullie trouwdag is de openingsdans. Iets waar wij van Dansschool Ponne jullie graag bij helpen. In feite is alles mogelijk, bijvoorbeeld eenvoudig een quickstep, salsa, een dans op jullie favoriete liedje, een complete show of een mix van verschillende dansen. Wij helpen jullie bij de keuze van de juiste muziek/dans en bereiden jullie voor op het moment om te stralen en te dansen terwijl alle ogen op jullie gericht zijn.

De meeste bruidsparen nemen privé-les. Met een privé-les heeft de docent alle aandacht voor jullie en kan er gewerkt worden aan jullie eigen openingsdans. Afhankelijk van uw wensen zullen we in onderling overleg afstemmen hoeveel lessen er ingepland dienen te worden.

 

 

 

Cursus informatie

}

Dag/Tijd in overleg.

Lessen zijn het gele jaar door mogelijk.

Kosten € 50,- per les.

r

EXTRA

Deze lessen worden gegeven door zowel Stella als Babs Ponne. Afhankelijk van de wensen die u heeft stemmen zij af welke docent het beste past bij uw dans. Met behulp van deze dames wordt uw openingsdans 100% een succes!

Volg je ons al op social media?