020 - 6597328 info@dansschoolponne.nl

Stijldansen

Leeftijd: 18 +

Stijldansen is een van de weinige sporten die u samen met een partner kunt beleven en dus echt samen kunt doen. Stijldansen is samen lekker actief bezig zijn en ‘’fun for two’’. Dat maakt dat stijldansen al jaren een populaire en sportieve tijdsbesteding voor alle leeftijden is.

De basisbeginselen van het dansen worden bij de beginnerscursus aangeleerd. Het is namelijk de bedoeling dat u samen beweegt, zonder op de tenen van uw partner te gaan staan, en het liefst in dezelfde richting. De dansen die u leert in een cursus zijn o.a: Quickstep, Tango, Cha Cha, Swing Jive, Engelse wals.

Heeft u al ervaring met stijldansen? En bent u niet opzoek naar een beginners groep? Stuur ons even een mail en dan bekijken we samen de opties voor uw cursus.

 

 

Cursus informatie

}

Woensdag avond 19.30 – 20.30 uur

Start Woensdag 20 September

Kosten € 112,50 p.p voor 12 lessen

r

Tijdens schoolvakanties zijn wij gesloten

EXTRA

Deze cursus wordt gegeven door Stella Ponne. Een grote naam in de danswereld en kenner op het gebied van Stijldansen/Latin. Stella is één van de weinige gediplomeerde docenten welke in Nederland de volgende generatie dansleraren opleidt op het gebied van stijldansen/latin. Met haar Amsterdamse eerlijkheid en humor weet zij van elke les een groot succes te maken!

Volg je ons al op social media?